Kako se prijaviti na Prometnu Učilicu

Prijava na Prometnu Učilicu

Za prijavu moraš koristiti svoje AAI@EduHR korisničke podatke koje si dobio u školi od nastavnika ili administratora imenika.

Upute za učenike

 

1. Odaberi "Prijava"

 

2. Unesi svoje korisničko ime i lozinku.

 

3. Nakon prijave obavezno pregledaj svoj profil na Prometnoj Učilici i provjeri svoje podatke.

4. Ako tvoji podaci o razrednom odjelu nisu točni (prijavio/la si se u Prometnu Učilicu, ali tamo su tvoji stari podaci, piše npr. da si još uvijek u 6. razredu) trebaš ih ispraviti prije spremanja i zaključavanja.

5. Spremi i zaključaj profil nakon što si se uvjerio da su tvoji podaci u profilu točni i ispravni.

 

Samo učenici s ispravnim i zaključanim podacima mogu sudjelovati na natjecanju i osvojiti nagrade.

 

Ako si zaključao podatke s pogrešnim razrednim odjelom, kontaktiraj nas čim prije da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke. Nemoj rješavati ispit prije nego si ispravio podatke u profilu.

 

Upute za nastavnike

1. Odaberite "Prijava"

 

2. Unesite svoje korisničko ime i lozinku.

 

3. Pregledajte svoj profil na Prometnoj Učilici i provjerite podatak o školi.

 

Koristite poučne sadržaje i zadatke u nastavi, za svoje učenike izradite ispite za provjeru znanja.  Uključite svoje učenike i aktivno ih vodite kroz Natjecanje.

Pratite napredak i uspjeh svojih učenika na Državnom natjecanju.

VAŽNO

Ako podatak o školi u tvom profilu ne odgovara školi koju pohađaš obrati se administratoru imenika u svojoj školi radi ispravka. Samo administrator imenika može mijenjati tvoje AAI@EduHr podatke uključivo i podatak o školi. U tom slučaju nemoj zaključavati svoj profil prije nego ti administrator imenika promjeni podatke.

Isto vrijedi za nastavnike kojima je u profilu naznačena pogrešna škola.

Jeste li znali?

Prometne nesreće vodeći su uzročnik smrti djece i mladih u dobi od 5 do 29 godina, a osmi uzročnik smrti na svijetu za osobe svih dobnih skupina. Više od polovice svih smrtnih slučajeva u prometnu čine pješaci, biciklisti i motociklisti.