TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ZAGREBAČKOJ ULICI U ZADRU

16.11.2017.

Ilustracija

Djevojčicu (13) automobil odbacio tri metra u zrak! Imala je slušalice na ušima...

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebačkoj ulici u pravcu Trgovačkog centra Supernova, na izlazu iz grada, teško je ozlijeđena 13-godišnja djevojčica iz Zadra.

Prema izjavama očevidaca, djevojčica je sa slušalicama na ušima zakoračila na kolnik nakon što je izašla iz zelenog otoka na sredini ceste kada je na nju automobilom naletjela vozačica iz Zadra koja je bila u automobilu imotskih registracija. Vozačica se kretala u pravcu izlaza iz grada i nije uopće vidjela djevojčicu koja je od udara odletjela na suprotnu stranu ceste. Tamo su je čekale prijateljice koje su već bile prešle cestu, ali su nakon nesreće nestale.

"Djevojčica je letjela dva ili tri metra ispred nas i udarila glavom o kolnik. Bilo je strašno gledali smo kako leti ispred našeg automobila. Kada smo izašli sve je bilo puno krvi. Djevojčica je obilno krvarila iz glave i noga joj je bila u čudnom položaju. Srećom je nije zahvatio još koji automobil. Bila je pri svijesti, ali u stanju šoka i nije mogla govoriti. Odmah smo nazvali Hitnu pomoć koja je ubrzo došla ", kazali su nam očevici prometne nesreće. Na mjestu nesreće u tijeku je policijski očevid, a djevojčica je kolima Hitne pomoći prebačena u zadarsku Opću bolnicu.

Izvor: zadarski.hr

 

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Pješaci se moraju kretati nogostupom ili pješačkom stazom, a ako ih nema što bliže lijevom rubu kolnika kako ne bi ometali kretanje vozila.