Najuspješniji voditelji Natjecanja i škole

19.2.2021.

Pored nagrada za iskazano znanje učenika, ove godine uveli smo posebne nagrade za doprinos učitelja i nastavnika u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika osnovnih škola.

Pet najuspješnijih učitelja i nastavnika za ovu školsku godinu osvojili su vrijedne nagrade - prijenosna računala te plaketu "Prijatelj djece u prometu", a još osam učitelja i nastavnika svojim doprinosom zavrijedili su plaketu "Prijatelj djece u prometu".

Poredak učitelja i nastavnika koji su nagrađeni prijenosnim računalom i plaketom "Prijatelj djece u prometu":

  1. Jeronim Petrović - OŠ Trnjanska Zagreb
  2. Branimir Štimec - OŠ Vinica
  3. Elvira Špelić Vidović - OŠ Žakanje
  4. Davorin Novosel - OŠ Prečko Zagreb
  5. Mato Šimunović - OŠ Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo

Poredak i kompletan popis "Prijatelja djece u prometu" za osnovne škole u školskoj godini 2020/2021. možete pogledati OVDJE.

Za ostvarene rezultate tri najuspješnije škole osvojile su pehar.

  1. OŠ Vinica
  2. OŠ Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo
  3. OŠ Bariše Granića Meštra Baška Voda

Nagrađenim učiteljima, nastavnicima, ravnateljima i školama te dobitnicima plakete "Prijatelj djece u prometu" čestitamo na ostvarenim rezultatima te na radu i zalaganju kako bi svoje učenike čim bolje poučili prometnoj kulturi i poželjnom ponašanju u prometu. Hvala!

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

U Zagrebu je konjski tramvaj uveden 5. rujna 1891. godine. Imao je vozni park od 10 otvorenih i 6 zatvorenih kola, a do 1910. godine povećao se na ukupno 38 kola. Prvi električni tramvaj pušten je u promet 18. kolovoza 1910. godine.

Danas, tramvajska mreža ima ukupnu dužinu od 116 km (širina tramvajskog kolosjeka je 1000 mm).