Pobjednički 8.A razred iz OŠ Vinica na Plitvicama

28.6.2021.

Učenici 8.A iz Osnovne škole Vinica ovogodišnji su pobjednici 12. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa u kategoriji najbolji razred.

Za nagradu su odabrali jednodnevni izlet na Plitvice koje su posjetili 18.06.21.

Uz čestitke za ostvareni rezultat, njihov osvrt prenosimo u cijelosti:

Moj 8.a razred iz OŠ Vinice pobijedio je na 12. Državnom natjecanju iz Prometne učilice u kategoriji 'Razredi'.

Za ostvareni rezultat dodijeljena nam je nagrada, a ona je jednodnevni izlet za nas učenike uz pratnju nekoliko učitelja.

Izlet je bio organiziran 18.6.2021. te je nama učenicima jako drago što nam je omogućeno da idemo na izlet usprkos ovoj pandemiji. Bili bi razočarani da smo to propustili. U izlet je bilo uključeno razgledavanje Nacionalnog parka Plitvička jezera, ručak u restoranu Mirjana Rastoke i posjet slatkovodnog akvarija Aquatika. Najviše su nam se dopala Plitvička jezera. Dočarala su nas svojim iznimnim prirodnim ljepotama, jezerima i slapovima. Krajolik je predivan upotpunjen biljnim i životinjskim svijetom. Vožnja brodom i vlakićem nas je iznenadila i razveselila. Također tamo je čisti planinski zrak što je poželjno. Nakon razgledavanja Plitvičkih jezera otišli smo u restoran Mirjana Rastoke. Tamo smo imali kompletan ručak. Hrana nam je bila predivna i ukusna. Usluga je također bila dobra. Nakon ručka imali smo posjet slatkovodnom akvariju Aquatika u Karlovcu. Tamo smo vidjeli svakakve razne vrste riba od kojih su čak neke i endemske vrste. To nam se također jako dopalo jer smo mogli vidjeti i čuti o ribama gdje i kako žive. Nakon tog posjeta vratili smo se kući u večernjim satima.

Ovaj izlet omogućio nam je da vidimo i saznamo nešto novo. Na izletu smo se savršeno proveli jer je ovo bio i ujedno naš zadnji izlet na koji idemo kao razred.

Zahvaljujemo se Prometnoj učilici koji nam je omogućila izlet, a isto tako zahvaljujemo se našem učitelju Branimiru Štimecu koji nam je zapravo omogućio da osvojimo izlet. Bez njega ovo ne bi bilo moguće.

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Obilježeni pješački prijelaz je dio kolničke površine namijenjen za prelaženje pješaka preko kolnika.

Ako u prometu sudjeluješ kao biciklist, preko obilježenog pješačkog prijelaza moraš prijeći kao pješak, gurajući bicikl pored sebe, jer bicikl je vozilo.