Pobjednici nagradnog natječaja

18.12.2020.
 

Nagradni natječaj na Facebooku i Instagramu je završio danas u 12:00 sati te smo proglasili pobjednike i dobitnike gaming slušalica.

Podsjećamo, zadatak je bio na našoj Facebook objavi ostaviti komentar kako najkreativnije podijeliti svojj SupertStar kod, ili o tome na Instagramu napraviti objavu uz obavezan hashtag #PrometnaSuperStar. Kriterij za nagradu je bio najveći broj lajkova.

Na Instagramu najveći broj lajkova dobila je objava korisnika sandi____07 koja je do 18.12.2020. u 12:00 sati sakupila 224 lajka.

Napomena: Trenutni broj lajkova ne mora odgovarati broju lajkova u 18.12.2020. u 12:00 (novi lajkovi i dislajkovi...)

 

Na Facebooku najveći broj lajkova je dobio je komentar korisnika Bruno Krizmanic koji je do 18.12.2020. u 12:00 sati sakupio140 lajkova.

 

 

Napomena: Trenutni broj lajkova ne mora odgovarati broju lajkova u 18.12.2020. u 12:00 (novi lajkovi i dislajkovi...)

Čestitamo pobjednicima i sve vas pozivamo da i dalje nastavite dijeliti svoje SuperStar kodove i skupljati bodove za SuperStar nagradu - Playstation 5 konzolu
Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

U posljednje vrijeme na prometnicama je zabilježena pojava takozvanih električnih bicikala. 
Pojam bicikla definiran je Zakonom o sigurnosti prometa na cestama kao vozilo koje ima najmanje dva kotača i koje se pokreće isključivo snagom vozača. Kako se električni bicikli mogu uz ljudsku pokretati i snagom elektromotora, riječ je o mopedima, koje Zakon o sigurnosti prometa na cestama definira kao motorno vozilo s dva ili tri kotača čiji radni obujam benzinskog motora nije veći od 50 cm3 ili čija trajna snaga u slučaju elektromotora ne prelazi četiri kilovata i koje na ravnoj cesti ne može razviti brzinu veću od 50 km na sat. 

Stoga svi vozači koji upravljaju električnim biciklima koji se pokreću isključivo snagom elektromotora, moraju imati važeću vozačku dozvolu AM kategorije, a vozila kojima upravljaju moraju biti registrirana i osigurana.