OŠ Pirovac

11.3.2024.
Državni prvaci po drugi puta za redom. Čestitamo!

Na web stranicama škole objavili su vijest sa svečane dodjele brojnih nagrada i priznanja:

Predstavnici Prometne Učilice i PU Šibensko-kninske posjetili su našu školu kako bi podijelili nagrade i priznanja dobitnicima na ovogodišnjem 15. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa.

Podsjetimo, ove je godine naša škola drugi puta sudjelovala na Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa koje se odvijalo online u razdoblju od 1.10. do 21.12.2023..

Učenici nižih (1., 3. i 4.) i viših (5., 6., 7. i 8.) razreda na poticaj učiteljice Martine Radnić ponovno su se prijavili na natjecanje kako bi provjerili svoje znanje te naučili i nešto novo o prometnim pravilima.

Među trima prvoplasiranim školama naša se škola drugu godinu zaredom popela na sam vrh ljestvice.

Naši vrijedni i uporni učenici opet su školi osigurali 1. mjesto za koje je škola dobila pohvalnicu i pehar koje su ravnateljici Marini Erak uručili predstavnici Prometne Učilice i PU Šibensko-kninske.

Neki od učenika razrednih odjeljenja, po iskazanom znanju, ušli su u TOP 30 učenika u Hrvatskoj, a razredni odjeli 6., 7. i 8. razreda ušli su u TOP 10 razrednih odjeljenja u cijeloj Hrvatskoj.

Po svome uspjehu istaknuli su se učenici svih razrednih odjeljenja te su osvojili vrijedne nagrade.

Pored nagrada za iskazano znanje učenika Prometna Učilica nagrađuje i najuspješnije učitelje mentore za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu kod učenika osnovnih škola te je naša učiteljica Martina svojim doprinosom i ove godine zavrijedila plaketu "Prijatelj djece u prometu" za školsku godinu 2023./2024..

Jeste li znali?

Koliko je važno u koristiti sigurnosni pojas govori statistika po kojoj gotovo polovina smrtno stradalih vozača i putnika osobnih vozila u 2021. godini nisu koristili sigurnosni pojas.