OŠ August Cesarec Špišić Bukovica

7.3.2024.
Učenici iz Špišić Bukovice odlični su u poznavanju prometnih pravila.

Iz škole su nam dostavili fotografije i tekst s dodjele nagrada i priznanja s 15. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa. Prenosimo ih u cijelosti:

Učenici Osnovne škole August Cesarec iz Špišić Bukovice odlični su u poznavanju prometnih pravila.

Na natjecanju Prometna Učilica u ukupnom poretku škola u Hrvatskoj osvojili peto mjesto.

Eva Janković osvojila je 2. mjesto na 15. Natjecanju u poznavanju prometnih propisa za učenike osnovnih škola Republike Hrvatske 2023/24. godine.

Učenici Valentina Videković, Andrej Odorčić, Mia Majstorović, Iva Munjeković, Jan Mikolčić, Martina Ribić, Tia Bartolić, Šimun Odorčić i Klara Klasić osvojili su nagrade.

Ostali pohvaljeni učenici su: Marko Matuzalem, Ivano Lovrenović, Ivan Tambolaš, Vedran Fučkar, Greta Majstorović, Luka Balogović, Laura Poslek, Fran Hećimović, Svea Fazlijaj, Jakov Maresić, Marko Krmpotić, Gabriel Barćanac, Tajana Grabić, Leona Videković, Patrik Brlas, Mia Žagar, Ivan Giba, Patricija Štefičar, Valerija Juhaz i Maja Tambolaš.

Iz naše škole na Državnom natjecanju sudjelovalo je 148 učenika.

Učiteljica Ana Majstorović nagrađena je plaketom “Prijatelj djece u prometu" za školsku godinu 2023./2024., te nastavnica Maja Grgić Cvitković nagrađena je zahvalnicom za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu kod učenika osnovnih škola.

Čestitamo na izvrsnim rezultatima! 

Zahvaljujemo se na sudjelovanja te se veselimo susretu na idućem Natjecanju na jesen.

Jeste li znali?

U prometu opreza nikada dosta. U pješačkim zonama i zonama smirenog prometa u 2021. godini registrirano je 100 prometnih nesreća u kojim su ozlijeđene 32 osobe.