Dodjela nagrada u OŠ Vinica

4.3.2021.

Bravo za sve, a evo i imena najuspješnijih...

Učenici OŠ Vinica na Državnom natjecanju iz „Prometne Učilice“ ostvarili su iznimne rezultate. U natjecanje se uključilo 134 učenika škole i svi zajedno su skupljali bodove za školu te su u konkurenciju svih prijavljenih škola Republike Hrvatske osvojili 1. mjesto i pehar

U konkurenciji najboljih razreda Republike Hrvatske učenici 8.a razreda osvojili su 1. mjesto i besplatan izlet, učenici 8.b razreda 3. mjesto, 6.b razreda 4. mjesto, a učenici 7.a razreda 7. mjesto u izuzetno zahtjevnoj konkurenciji.

U pojedinačnim konkurencijama po razredima također su učenici OŠ Vinica bili najbolji.

U prvom razredu 1. mjesto osvojio je Fran Stokrajec; 3. mjesto Asia Gerić Hudoletnjak, 7. Mjesto Roko Kužnar.

U drugom razredu 1. mjesto osvojio je Vinko Hrgar.

U trećem razredu 5. mjesto osvojio je Benjamin Ian Šipek.

U četvrtom razredu 9. mjesto osvojila je Sara Spevan.

U petom razredu 1. mjesto osvojilo je Simon Krobot.

U šestom razredu 1. mjesto osvojila je Marta Štromar.

U sedmom razredu 1. mjesto osvojila je Gabriela Krobot, 4. mjesto Lea Spevan, 7. mjesto Aida Gerić Hudoletnjak, 9. mjesto Sara Lukaček.

U osmom razredu 1. mjesto osvojio je Renato  Kostanjevec, 2. mjesto osvojio je Dominik Mikulan, 3. mjesto osvoji je Leon Martinčević, 6. mjesto Emma Štromar, 8. mjesto Mihaela Drašković, 9. mjesto Marjana Rukljić, 10. mjesto Lana Krajcer.

U konkurenciji za SuperStar 1. mjesto osvojila je  Gabriela Krobot iz 7.a te je nagrađena glavnom nagradom Playstation 5.

Prilikom dodjele nagrada u OŠ Vinica, načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac čestitao je učenicima OŠ Vinica koji su pod vodstvom mentora dr.sc. Branimira Štimeca postigli odlične rezultate. 

Škola je izuzetno ponosna na ova postignuća te je ravnateljica škole Mirjana Jambriško, na podjeli nagrada, čestitala i zahvalila svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se ovakav rezultat ostvari.

U školama je, sukladno epidemiološkoj situaciji upriličeno je uručenje nagrada učenicima, a istom su uz predstavnike tvrtke Moj telekom i predstavnike škola prisustvovali i Miron Huljak iz Službe za Sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije, Danijel Posavec voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave varaždinske i Davor Bezak policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Varaždin.
 
Od strane policijskih službenika upućene su iskrene čestitke svim nagrađenima, uz apel da stečeno znanje iz prometnih propisa svakodnevno primjenjuju u stvarnosti  na prometnicama, te da na taj način doprinesu boljoj razini sigurnosti u cestovnom prometu.

Izvor Varazdinski.hr

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Obilježeni pješački prijelaz je dio kolničke površine namijenjen za prelaženje pješaka preko kolnika.

Ako u prometu sudjeluješ kao biciklist, preko obilježenog pješačkog prijelaza moraš prijeći kao pješak, gurajući bicikl pored sebe, jer bicikl je vozilo.