Dodjela nagrada u SŠ Vice Vlatkovića Zadar

24.5.2022.
Apsolutni pobjednici 4. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića Zadar imaju puno razloga za zadovoljstvo. Apsolutni su pobjednici 4. Državnog natjecanja učenika srednjih škola u poznavanju prometnih propisa! 

U konkurenciji svih srednjih škola u Republici Hrvatskoj škola je zauzela prvo mjesto. Pehar za osvojeno prvo mjesto preuzeo je ravnatelj škole Tihomir Tomčić.

U kategoriji svih razredih odjeljenja prva tri mjesta osvojila su odjeljenja iz škole i to 2.b prvo mjesto, 3.b drugo mjesto a treće mjesto pripalo je 1.p razredu.

U kategoriji učenika čak 15 nagrada pripalo je učenicima Strukovne škole Vice Vlatkovića, od čega su dva prva mjesta i to: Andrej Golubičić iz 1.p u konkurenciji svih prvih razreda te Ivan Štulić iz 3.b u između svih učenika trećih razreda.

Vedran Golubičić iz 3.p ovogodišnji je SuperStar Prometne Učilice. SuperStar nagrada dodjeljuje najuspješnijem srednjoškolcu za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika srednjih škola putem Prometne Učilice. Vedran je za doprinos nagrađen s Playstation 5 konzolom jer je među učenicima srednjih škola ispleo najbrojniju mrežu učenika koji su uspješno ovladali znanjem iz prometnih propisa, a u SuperStar kategoriji prikupio je 545.45 bodova što zaslužuje posebne čestitke.

Za ovakvo izvrsne pojedinačne i skupne rezultate te doprinos u promicanju prometne kulture najzaslužniji je njihov mentor i profesor prometnih predmeta Ivan Potesak koji je za osvojeno drugo mjesto u Republici Hrvatskoj nagrađen s prijenosnim računalom i plaketom „Prijatelj djece u prometu“ za školsku godinu 2021./2022..

Nagrade su dodijelili djelatnici PU zadarske Ante Kardum i Elvis Perinčić.

Čestitamo svim nagrađenima i pohvaljenima!

Rezultati učenika po razredima:

Učenik Razred Mjesto
ANDREJ GOLUBIČIĆ 1.P 1
LUCAS RALJEVIĆ 1.P 2
EMIL BABAIĆ 1.P 3
ADI AHMETOVIĆ 1.P 4
MARKO PATAČA 1.P 6
GABRIEL BILIĆ 1.P 7
ANĐELKO ŠIMUNIĆ 1.P 8
MARKO ZAILAC 1.P 9
MIHOVIL BILOPAVLOVIĆ 1.P 10
NIKOLA ŠUŠIĆ 2.B 9
FRANE JURJEVIĆ 2.P 10
IVAN ŠTULIĆ 3.B 1
LOVRE PERIĆ 3.B 2
LUKA DATKOVIĆ 3.G 3

Pogledajte video prilog s dodjele nagrada kojeg je priredila Diadora.TV

 

Jeste li znali?

Prometne nesreće vodeći su uzročnik smrti djece i mladih u dobi od 5 do 29 godina, a osmi uzročnik smrti na svijetu za osobe svih dobnih skupina. Više od polovice svih smrtnih slučajeva u prometnu čine pješaci, biciklisti i motociklisti.