OŠ Gornji Mihaljevec ponosna na uspjeh svojeg učenika na državnom natjecanju

7.2.19.

Na 10. državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce na Prometnoj Učilici učenik naše Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Leon Kuzma (1.r.) osvojio je 3. mjesto i  prekrasni skateboard kao nagradu.

Pokazao je da, iako je učenik 1. razreda, zna jako puno o prometnim pravilima koje moramo svi poštivati kada se nađemo u prometu kao aktivni sudionici.

Više na: os-gornji-mihaljevec.skole.h

 

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Električni automobil je automobil koji se pokreće elektromotorom, koristeći električnu energiju pohranjenu u akumulatoru, ili drugim uređajima za pohranu energije. 
Električni automobili su bili popularni krajem 19. i početkom 20. stoljeća, dok su unapređenja motora s unutarnjim izgaranjem i masovna proizvodnja jeftinijeg vozila na benzin doveli do smanjenja korištenja vozila na električni pogon.

Električni automobili imaju nekoliko mogućih prednosti u odnosu na konvencionalne automobile s unutarnjim izgaranjem, koje uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka u gradovima, jer oni ne ispuštaju onečišćenja iz svojih izvora energije tijekom rada i smanjene emisije stakleničkih plinova.

RBA