Ponos u OŠ Gornji Mihaljevec

7.2.2019.
0

Na 10. državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce na Prometnoj Učilici učenik Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Leon Kuzma (1.r.) osvojio je 3. mjesto prekrasni skateboard kao nagradu.

Pokazao je da, iako je učenik 1. razreda, zna jako puno o prometnim pravilima koje moramo svi poštivati kada se nađemo u prometu kao aktivni sudionici.

Više na os-gornji-mihaljevec.skole.h

 

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, temeljni je dokument i platforma za podizanje razine sigurnosti cestovnog prometa u našoj državi  na višu, prihvatljiviju razinu od sadašnje. Nacionalni program na području naše države postoji od 1994. godine.

U razdoblju od prihvaćanja provedbe prvog Nacionalnog programa do danas dogodilo se niz promjena u prometu na cestama u Republici Hrvatskoj. Stanje sigurnosti cestovnog prometa u Hrvatskoj znatno se poboljšalo. 

Od 1.321 poginulih osoba u 1989. godini do 317 poginulih u 2018. godini, uz izuzetno veliko povećanje broja vozila, vozača i prometnih tokova - podatak je koji se mora respektirati.