Prvi ispit Državnog natjecanja

16.11.2020.
1

Kreće treće Državno natjecanja u poznavanju prometnih propisa.

Od od 16.11. od 10:00 do 21.11.2020. do 24:00 sati aktivan je prvi ispit. Ispit se sastoji od 15 pitanja, a za njegovo rješavanje imaš 15 minuta. Možeš osvojiti i bonus bodove za brzinu rješavanja, ali samo ako na sva pitanja odgovoriš točno.

Jednom pokrenuti ispit ne može se zaustaviti niti ponoviti, zato pripazi da si uistinu spreman prije nego što pristupiš ispitu. Kada riješiš ispit, ako nisi zadovoljan rezultatom, svoj rezultat možeš popraviti na jednom od budućih ispita. Od ukupno 9 ispita, boduju se 4 najbolja rezultata tako da se izračuna prosječan rezultat, a ne zbrajanjem rezultata.

Podsjećamo, da bi pristupio ispitu moraš imati ispravan i zaključan profil.

Kako pristupiti ispitu:

  1. U svom profilu pregledaj podatke i promijeni što je netočno (razred, odjeljenje).
  2. Nakon što si se uvjerio da su svi podatci ispravni, spremi zaključaj svoj profil pritiskom na tipku "Spremi i zaključaj"
  3. Kad je profil zaključan, ispitu pristupaš iz gornjeg izbornika pritiskom na Državno natjecanje - Pregled natjecanja

Kod pokretanja ispita potrebno je ispuniti i dodatne podatke na temelju kojih ćemo dodijeliti posebne nagrade za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika osnovnih škola putem Prometne Učilice i to :

  • SuperStar nagradu - Playstation 5 najuspješnijem učeniku
  • Pet prijenosnih računala za najuspješnije profesore

Svakako pogledaj nova pravila natjecanja.

U slučaju potrebe kontaktiraj nas da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke te kako ne bi bilo problema zbog eventualnog poništavanja rezultata ispita.

Želimo ti puno sreće u rješavanju ispita!

Komentari (1 komentar)
ivan.glavica1
20.11.2020. 21:56
 
Bok

Ovaj članak se ne može komentirati.

SuperStar

Nakon svakog ispita na kojem osvojiš najmanje 900 bodova osvojit ćeš svoj SuperStar kod koji možeš podijeliti drugim učenicima.

Put do PlayStation®5 konzole je jednostavan jer za svako uspješno korištenje tvog koda na ispitu osvajaš bodove.

Ne obaziri se na trenutni poredak, budi kretivan i ustrajan u dijeljenju koda jer do kraja zadnjeg ispita se ne zna tko će postati SuperStar.

Što je širi i uspješniji doseg tvog dijeljenja SuperStar koda to ćeš skupiti više bodova, pa do preokreta može doći i na zadnjem ispitu.

Jeste li znali?

Za vrijeme vožnje na cesti, vozači bicikla mlađi od 16 godina moraju na glavi nositi zaštitnu kacigu, a u suprotnom bit će kažnjeni novčanom kaznom.