Peti ispit

7.12.2020.

Od 07.12. od 10:00 do 11.12.2020. do 24:00 sati na rasporedu je peti ispit 3. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa za srednje škole.

Učenici koji se tek sada uključuju u Natjecanje

Ispiti se rješavaju od trenutka uključivanja u natjecanje prema terminu održavanja ispita. Ne mogu se naknadno rješavati ispiti koji su prošli. 

Do kraja Natjecanja preostalo je još pet ispita, zato svi koji se tek sada uključuju mogu ravnopravno sudjelovati jer za konačan rezultat bodujemo samo rezultate četiri najbolja ispita

Za SuperStar nagradu možeš se uključiti sve do zadnjeg ispita. Tvoj uspjeh zavisi samo od toga koliko si kreativan i koje si sve kanale aktivirao za podjelu svog SuperStar koda.

Nakon prijave trebaš urediti svoj profil (razred i razredno odjeljenje), spremiti izmjene i zaključat profil. Nakon zaključavanja profila na izborniku "DRŽAVNO NATJECANJE" pojavit će se podizbornik "MOJI ISPITI I REZULTATI" od kuda možeš pokrenuti ispit.

Ispit se ne može ponavljati, za vrijeme ispita nemoj napuštat i osvježavat stranicu.

Ispit od 15 pitanja traje 15 minuta. Za brzinu možeš osvojiti bonus bodove ako prije isteka 15 minuta točno odgovoriš na svih 15 pitanja. Poučni sadržaji i vježbe ti i pomažu u rješavanju ispita.

Važno

SuperStar kodovi s prethodnih ispita više ne vrijede. Superstar kod od ovog ispita čim prije podijeli drugim učenicima kako bi nastavio skupljati bodove za PlayStation®5 konzolu.

Svakako pogledaj pravila natjecanja.

U slučaju potrebe kontaktiraj nas da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke. Profil ćemo otključati čim prije moguće bez povratne poruke, pa se prijavi nešto kasnije, propravi podatke i ponovno zaključaj profil.

Jeste li znali?

U rujnu davne 1924. godine talijanski kralj je otvorio prvu dionicu autoceste na svijetu, između Milana i Varesea. 

No, sama ideja ceste s obilježjem autoceste nastala je u Njemačkoj. U Hrvatskoj je prva dionica autoceste otvorena na dionici Zagreb - Karlovac 29. prosinca 1972. godine.