Osmi ispit Državnog natjecanja

22.12.2020.

Od 22.12. od 10:00 do 26.12.2020. do 24:00 sati na rasporedu je osmi ispit 3. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa.

Do kraja Natjecanja preostala su još dva ispita! Za konačan rezultat boduju se samo rezultati četiri najbolja ispita tako da svi oni koji još nisu riješili četiri ispita ili žele popraviti rezultat nikako ne bi trebali propustiti ova dva preostala ispita jer oni mogu i te kako utjecati na konačni poredak.

SuperStar

Borba za Playstation 5 konzolu je vrlo napeta  iako se par učenika u ovom trenutku izdvojilo po broju bodova. Međutim, SuperStar nagradu može osvojiti i učenik koji se tek sada uključi u lov na SuperStar bodove. Koliko ćeš SuperStar bodova skupiti zavisi samo od tebe i tvoje kreativanosti i ustrajnosti u korištenju društvenih mreža i drugih kanala za podjelu SuperStar koda. Zato pametno iskoristi ova dva preostala ispita.

Kako pokrenuti ispit

Nakon prijave trebaš urediti svoj profil (razred i razredno odjeljenje), spremiti izmjene i zaključat profil. Nakon zaključavanja profila na izborniku "DRŽAVNO NATJECANJE" pojavit će se podizbornik "MOJI ISPITI I REZULTATI" od kuda možeš pokrenuti ispit.

S obzirom na to da se ispit ne može ponavljati, za vrijeme ispita nemoj napuštat i osvježavat stranicu jer će rezultirati ispitom bez rezultato, odnosno s nula osvojenih bodova. Ispit treba završiti unutar zadanog vremena pritiskom na tipku "Završi ispit!" .

Ispit od 15 pitanja traje 15 minuta. Za brzinu možeš osvojiti bonus bodove ako prije isteka 15 minuta točno odgovoriš na svih 15 pitanja. 

Važno

SuperStar kodovi s prethodnih ispita više ne vrijede. Superstar kod od ovog ispita čim prije podijeli drugim učenicima kako bi nastavio skupljati bodove za PlayStation®5 konzolu.

Svakako pogledaj pravila natjecanja

U slučaju potrebe kontaktiraj nas da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke. Profil ćemo otključati čim prije moguće bez povratne poruke, pa se prijavi nešto kasnije, propravi podatke i ponovno zaključaj profil.

Jeste li znali?

Za vrijeme vožnje na cesti, vozači bicikla mlađi od 16 godina moraju na glavi nositi zaštitnu kacigu, a u suprotnom bit će kažnjeni novčanom kaznom.