Važna obavijest za profesore

20.11.2020.

Poštovani profesori, kako što ste vjerojatno u ovogodišnjim pravilima natjecanja već primjetili, uveli smo neke novosti oko nagrađivanja škola i voditelja natjecanja.

Tri najbolje škole prema kriterijima bodovanja osvojit će pehare za uspjeh svojih učenika.

Pet prijenosnih računala namijenjeno je za pet najuspješnijih profesora za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika srednjih škola putem Prometne Učilice prema kriteriju odabira učenika.

Učenici kod polaganja svakog od devet ispita samostalno biraju tko ih potiče da sudjeluju na natjecanju, pri čemu im je ponuđen izbor profesora iz škole koji su u zadnjih sedam dana bili aktivni na Prometnoj Učilici. Ukoliko u zadnjih sedam dana niste pratili njihov napredak na natjecanju, učenici vas neće moći birati. Za svaki odabir učenika koji je taj ispit riješio s najmanje 900 bodova odabranom profesoru se dodjeljuje jedan bod te se na taj način formira lista najuspješnijih profesora - voditelja natjecanja, u sklopu kluba "Prijatelji djece u prometu" s ciljem postizanja nulte stope stradanja djece u prometu.

Osim  navedenih nagrada, plaketu "Prijatelj djece u prometu" dodijelit ćemo za dvadeset najuspješnijih profesora - voditelja, prema kriteriju odabira učenika.

VAŽNO!

Profesori koji rade u više škola trebaju nam na mail adresu dostaviti ovjerenu potvrdu iz škola koje im nisu matične kako bi ih pridružili i tim školama, odnosno kako bi ih učenici iz tih škola mogli birati. Potvrdu možete preuzeti OVDJE.

Komentari (Nema komentara)

SuperStar

Nakon svakog ispita na kojem osvojiš najmanje 900 bodova osvojit ćeš svoj SuperStar kod koji možeš podijeliti drugim učenicima.

Put do PlayStation®5 konzole je jednostavan jer za svako uspješno korištenje tvog koda na ispitu osvajaš bodove.

Ne obaziri se na trenutni poredak, budi kretivan i ustrajan u dijeljenju koda jer do kraja zadnjeg ispita se ne zna tko će postati SuperStar.

Što je širi i uspješniji doseg tvog dijeljenja SuperStar koda to ćeš skupiti više bodova, pa do preokreta može doći i na zadnjem ispitu.

Jeste li znali?

Za vrijeme vožnje na cesti, vozači bicikla mlađi od 16 godina moraju na glavi nositi zaštitnu kacigu, a u suprotnom bit će kažnjeni novčanom kaznom.