Kreću novi ispiti

23.10.2020.

Otvorena su dva nova probna ispita. Možete ih rješavati u periodu od 26.10. do 08.11.2020.

Rezultati probnih ispita se brišu prije natjecanja i ne ulaze u izračun bodova za natjecanje, ali će vam rješavanje probnih ispita pomoći u daljnjem natjecanju.

Evo nekoliko napomena za sve one koji do sada nisu rješavali probne ispite:

Probni ispit pruža uvid u to kako će izgledati kasniji ispiti, što znači da vam u trenutku rješavanja ispita koji se boduje on neće djelovati u potpunosti novo. Sigurno znate kako se iskustvo učenja i ponavljanja kod kuće i iskustvo stvarnog pisanja testa drastično razlikuju. Po istom principu, probni ispit pružit će vam uvid u tijek kasnijih ispita, ali bez dodanog pritiska stvarnih rezultata.  Isto tako, probni ispit pomaže vam testirati kakve biste rezultate mogli postići na kasnijim ispitima te vam ukazati na koja pitanja i tipove pitanja morate obratiti posebnu pozornost.

Profil je potrebno pažljivo urediti tj. odabrati pravi razred i razredno odjeljenje i zaključati profil prije rješavanja ispita.

Kako pristupiti probnom ispitu:

  1. U svom profilu pregledaj podatke i promijeni što je netočno (razred, odjeljenje).
  2. Nakon što si se uvjerio da su svi podatci ispravni, spremi zaključaj svoj profil pritiskom na tipku "Spremi i zaključaj"
  3. Kad je profil zaključan, ispitu pristupaš iz gornjeg izbornika pritiskom na Državno natjecanje - Moji ispiti i rezultati
Komentari (Nema komentara)

SuperStar

Nakon svakog ispita na kojem osvojiš najmanje 900 bodova osvojit ćeš svoj SuperStar kod koji možeš podijeliti drugim učenicima.

Put do PlayStation®5 konzole je jednostavan jer za svako uspješno korištenje tvog koda na ispitu osvajaš bodove.

Ne obaziri se na trenutni poredak, budi kretivan i ustrajan u dijeljenju koda jer do kraja zadnjeg ispita se ne zna tko će postati SuperStar.

Što je širi i uspješniji doseg tvog dijeljenja SuperStar koda to ćeš skupiti više bodova, pa do preokreta može doći i na zadnjem ispitu.

Jeste li znali?

... da se prometni znakovi postavljaju i održavaju tako da ih sudionici u prometu mogu na vrijeme i lako uočiti i danju i noću te pravovremeno postupiti u skladu s njihovim značenjem.