Na rasporedu je sedmi ispit

18.12.2020.

Od 17.12. od 10:00 do 21.12.2020. do 24:00 sati na rasporedu je sedmi ispit 3. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa.

Do kraja Natjecanja preostala su još tri ispita! Za konačan rezultat boduju se samo rezultati četiri najbolja ispita tako da svi oni koji još nisu riješili četiri ispita ili žele popraviti rezultat nikako ne bi trebali propustiti ovaj i preostale ispite. 

Iako to stalno ponavljamo, i dalje primamo upite učenika, pa i roditelja, da se omogući ponovno rješavanje ispita jer je npr. nestalo struje, interneta... izbacilo iz ispita i sl. potrebno je još jednom naglasiti: Ispit se ne može ponovno pokrenuti! 

SuperStar

Borba za Playstation 5 konzolu je vrlo napeta, a nekoliko učenika se u ovom trenutku izdvojilo po broju bodova. Međutim, SuperStar nagradu može osvojiti i učenik koji se tek sada uključi u lov na SuperStar bodove. Koliko ćeš Superstat bodova skupiti zavisi samo od tebe i tvoje kreativanosti i ustrajnosti u korištenju društvenih mreža i drugih kanala za podjelu SuperStar koda.

Kako pokrenuti ispit

Nakon prijave trebaš urediti svoj profil (razred i razredno odjeljenje), spremiti izmjene i zaključat profil. Nakon zaključavanja profila na izborniku "DRŽAVNO NATJECANJE" pojavit će se podizbornik "MOJI ISPITI I REZULTATI" od kuda možeš pokrenuti ispit.

S obzirom na to da se ispit ne može ponavljati, za vrijeme ispita nemoj napuštat i osvježavat stranicu jer će rezultirati ispitom bez rezultato, odnosno s nula osvojenih bodova.

Ispit od 15 pitanja traje 15 minuta. Za brzinu možeš osvojiti bonus bodove ako prije isteka 15 minuta točno odgovoriš na svih 15 pitanja. 

Važno

SuperStar kodovi s prethodnih ispita više ne vrijede. Superstar kod od ovog ispita čim prije podijeli drugim učenicima kako bi nastavio skupljati bodove za PlayStation®5 konzolu.

Svakako pogledaj pravila natjecanja

U slučaju potrebe kontaktiraj nas da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke. Profil ćemo otključati čim prije moguće bez povratne poruke, pa se prijavi nešto kasnije, propravi podatke i ponovno zaključaj profil.

Jeste li znali?

Prvi bicikl bio je drezina iz 1818., koju je napravio Carl von Drais.

Vozač se odgurivao nogama po tlu i tako se kretao.