Riješi četvrti ispit

2.12.2020.

Četvrti ispit 3. Državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa održava se od 02.11. od 10:00 do 06.12.2020. do 24:00 sati.

Pravo je vrijeme da se uključiš i ravnopravno sudjeluješ u Natjecanju. Do kraja Natjecanja preostalo je još šest ispita. Učenici koji se do sada nisu uopće uključili ili su propustili neki od ispita mogu potpuno ravnopravno sudjelovati jer se za konačan rezultat boduju samo rezultati četiri najbolja ispita

Za SuperStar nagradu nije se kasno uključiti sve do zadnjeg ispita jer tvoj uspjeh zavisi od toga koliko si kreativan i koje si sve kanale aktivirao za podjelu svog SuperStar koda.

Uputa za one koji se tek sada uključuju u Natjecanje

Nakon prijave potrebno je da urediš svoj profil (razred i razredno odjeljenje), za spremiš izmjene i zaključaš profil. Nakon zaključavanja profila na izborniku "DRŽAVNO NATJECANJE" pojavit će se podizbornik "MOJI ISPITI I REZULTATI" od kuda možeš pokrenuti ispit.

Ispit se ne može ponavljati, za vrijeme ispita nemoj napuštat i osvježavat stranicu.

Ispit od 15 pitanja traje 15 minuta. Za brzinu možeš osvojiti bonus bodove ako prije isteka 15 minuta točno odgovoriš na svih 15 pitanja. Korisno je da pregledaš sve poučne sadržaje i riješiš vježbe jer ti i pomažu u rješavanju ispita.

Važno

SuperStar kodovi s prethodnih ispita se više ne mogu koristiti zato Superstar kod od ovog ispita čim prije podijeli drugim učenicima kako bi nastavio skupljati bodove za PlayStation®5 konzolu.

Svakako pogledaj pravila natjecanja.

U slučaju potrebe kontaktiraj nas da ti otključamo profil kako bi ispravio podatke. Profil ćemo otključati čim prije moguće bez povratne poruke, pa se prijavi nešto kasnije, propravi podatke i ponovno zaključaj profil.

Jeste li znali?

Električni automobil je automobil koji se pokreće elektromotorom, koristeći električnu energiju pohranjenu u akumulatoru, ili drugim uređajima za pohranu energije. 
Električni automobili su bili popularni krajem 19. i početkom 20. stoljeća, dok su unapređenja motora s unutarnjim izgaranjem i masovna proizvodnja jeftinijeg vozila na benzin doveli do smanjenja korištenja vozila na električni pogon.

Električni automobili imaju nekoliko mogućih prednosti u odnosu na konvencionalne automobile s unutarnjim izgaranjem, koje uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka u gradovima, jer oni ne ispuštaju onečišćenja iz svojih izvora energije tijekom rada i smanjene emisije stakleničkih plinova.