Konačni rezultati 12. Državnog natjecanja

19.2.2021.

 

Imamo pobjednike 12. državnog Natjecanja u poznavanju prometnih propisa za osnovne škole!

Nakon provjere svih relevantnih podataka i potvrda koje smo dobili od škola, konačan poredak učenika u svim kategorijama možete pogledati OVDJE.

Nagrade će biti dostavljene u škole, a sa slanjem nagrada krećemo već od 22.02.2021., pa nagrađenima savjetujemo da krajem tjedna ili početkom sljedećeg tjedna provjere jesu li nagrade već stigle u njihovu školu.

Natjecanje se provodilo u 3 kategorije:

  • najbolji učenik/učenica
  • najbolji razred
  • najbolje škole

Pored toga, uz ovogodišnje Natjecanje uveli smo i posebne nagrade u kategorijama najuspješniji nastavnici i SuperStar učenik za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika osnovnih škola putem Prometne Učilice.

Rezultati pokazuju koliko je do samoga kraja bilo neizvjesno.

Što se tiče nagrađenih nastavnika - voditelja natjecanja, poredak možete pogledati OVDJE. Pet nastavnika koji su, prema odabiru učenika, osvojili najviše bodova pored nagrade - prijenosnog računala zaslužili su i plakete "Prijatelj djece u prometu".

Svim natjecateljima, učiteljima, voditeljima i ravnateljima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Posebne čestitke svim nagrađenima na ostvarenim rezultatima, uloženom trudu i pokazanom znanju.

Pozivamo vas da Prometnu Učilicu nastavite i dalje koristiti. Ponavljanjem i usvajanjem gradiva iz poznavanja prometne propisa doprinosite vlastitoj i općoj sigurnosti te podizanju razine prometne kulture.

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Da djeca najviše stradavaju kao putnici u automobilima roditelja?

Od 26-oro poginule djece u 2011. godini, njih 13 stradalo je kao putnici u vozilima svojih roditelja, 11 kao pješaci i 2 kao vozači bicikla.