12. Državno natjecanje

5.10.2020.

Ovih dana smo dobili veći broj upita oko 12. državnog Natjecanja iz Prometne Učilice.

Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce svih proteklih godina obično se održavalo u terminu od početka listopada pa do pred kraj prvog polugodišta.

Međutim, ova godina je po mnogo čemu izazovna, pa je tako i u slučaju Prometne Učilice. Naime, početak natjecajnja još uvijek čeka okončanje određenih administrativnih postupaka i razmatranje mogućih provedbenih aktivnosti s obzirom na epidemiološku situaciju.

O terminu Natjecanja, novostima, pravilima i nagradama izvjestit ćemo vas u najskorije vrijeme na ovom istom mjestu, te putem plakata u školama i elektoničkom poštom. 

Ono što u ovom trenutku možemo potvrditi je da su sve pripreme obavljene i da Vas očekuju neke novine i još veći broj zanimljivih nagrada.

Do početka natjecanja možete nesmetano koristi sve sadržaje i tako se što uspješnije pripremiti za Natjecanje i sklupljanje bodova.

Čitamo se uskoro...

 

 

 

Komentari (Nema komentara)

SuperStar

Nakon svakog ispita na kojem osvojiš najmanje 900 bodova osvojit ćeš svoj SuperStar kod koji možeš podijeliti drugim učenicima.

Put do PlayStation®5 konzole je jednostavan jer za svako uspješno korištenje tvog koda na ispitu osvajaš bodove.

Ne obaziri se na trenutni poredak, budi kretivan i ustrajan u dijeljenju koda jer do kraja zadnjeg ispita se ne zna tko će postati SuperStar.

Što je širi i uspješniji doseg tvog dijeljenja SuperStar koda to ćeš skupiti više bodova, pa do preokreta može doći i na zadnjem ispitu.

Jeste li znali?

Željeznički promet je proces premještanja, odnosno prijevoza osoba i/ili stvari vožnjom po tračnicama.
To je glavna vrsta kopnenog prometa koji je prodro u sve zemlje. Ekonomičnost tog prometa prisilila je čovjeka da izgradi željezničke pruge preko pustinja, planina i da ih sprovede kroz duge i skupe tunele (Simplon u Švicarskoj 19 730 m). Najdužu željezničku mrežu na svijetu ima SAD, a najgušću Belgija.