Završilo je 1. državno natjecanje srednjoškolaca u poznavanju prometnih propisa

30.11.18.

Završeno je premijerno 1. Državno natjecanje srednjoškolaca u poznavanju prometnih propisa.

Svim učenicima čestitamo na postignutim rezultatima, profesorima i ravnateljima zahvaljujemo na dobroj i uspješnoj suradnji.

Bez obzira što je natjecanje završilo, a čiji je cilj poticanje mladih na što bolje upoznavanje prometnih propisa i njihovo primjenjivanje u svakodnevnom životu,  Prometnu Učilicu možete i dalje nesmetano koristiti. Učenicima četvrtih razreda može poslužiti i kao priprema za polaganje vozačkih ispita.

Što se tiče proglašenja pobjednika ovogodišnjeg natjecanja, pred nama je provjera ispravnosti podataka i ostalih elemenata natjecanja.

U prvoj fazi još jednom ćemo pregledati i provjeriti sve zapise vaših rezultata.

Od škola iz kojih dolaze potencijalni dobitnici nagrada, zatražit ćemo određene informacije i podatke. Kada ih dobijemo, u drugoj fazi završit ćemo verifikaciju rezultata.

Konačni rezultati biti će objavljeni nakon što završimo sa svim potrebnim provjerama.

Komentare, prijedloge i eventualne primjedbe možete dostaviti putem kontakt stranice.

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Željeznički promet je proces premještanja, odnosno prijevoza osoba i/ili stvari vožnjom po tračnicama.
To je glavna vrsta kopnenog prometa koji je prodro u sve zemlje. Ekonomičnost tog prometa prisilila je čovjeka da izgradi željezničke pruge preko pustinja, planina i da ih sprovede kroz duge i skupe tunele (Simplon u Švicarskoj 19 730 m). Najdužu željezničku mrežu na svijetu ima SAD, a najgušću Belgija.