Probni ispit

2.10.2019.
1

U terminu od 2. listopada (od 8:00 sati) do 4. listopada 2019. (do 22:00 sata) možete riješiti probni ispit. Iako se rezultati tog ispita brišu prije prvog ispita i ne ulaze u izračun bodova za natjecanje, to ne znači da vam njegovo rješavanje ne može pomoći u daljnjem natjecanju.

Probni ispit pruža vam uvid u to kako će izgledati kasniji ispiti, što znači da vam u trenutku rješavanja ispita koji se boduje on neće djelovati u potpunosti novo. Svi sigurno znate kako se iskustvo učenja i ponavljanja kod kuće i iskustvo stvarnog pisanja testa drastično razlikuju. Po istom principu, probni ispit pružit će vam uvid u tijek kasnijih ispita, ali bez dodanog pritiska stvarnih rezultata.  Isto tako, probni ispit pomaže vam testirati kakve biste rezultate mogli postići na kasnijim ispitima te vam istaknuti na koja pitanja i tipove pitanja morate obratiti posebnu pozornost.

Kako pristupiti probnom ispitu:

  1. U svom profilu pregledaj podatke i promijeni što je netočno (razred, odjeljenje).
  2. Nakon što si se uvjerio da su svi podatci ispravni, spremi zaključaj svoj profil pritiskom na tipku "Spremi i zaključaj"
  3. Kad je profil zaključan, ispitu pristupaš iz gornjeg izbornika pritiskom na Državno natjecanje - Pregled natjecanja

Zbog toga požurite riješiti probni ispit, jer je možda baš to prvi korak na putu do novog laptopa.

Komentari (1 komentar)
domagoj.detelj
4.10.2019. 09:26
 
bok, ja sam domagoj, dolazim iz varazdina, volim nogomet bok!:)

Ovaj članak se ne može komentirati.

Jeste li znali?

Nicolas-Joseph Cugnot, poznati francuski inžinjer i izumitelj, je 1769. godine konstruirao prvo vozilo na parni pogon

Eksperimentirajući s radnim modelima vozila namijenjenim za prijevoz topova na parni pagon za potrebe francuske vojske, uspješno je riješio problem prijenosa snage pare preko klipa u kružno kretanje. 

Vozilo je navodno težilo 2.5 tone, a prema nekim izvorima moglo se kretati brzinom od 2.25 milja na sat.