Konačni rezultati 2. državnog Natjecanja

6.2.2020.
0

Imamo pobjednike 2. državnog Natjecanja srednjoškolaca u poznavanju prometnih propisa! 

Natjecanje se provodilo u 2 kategorije:

  • najbolji učenik/učenica 
  • najbolje škole 

Nakon provjere svih relevantnih podataka i potvrda koje smo dobili od škola, iz kojih dolaze ovogodišnji nagrađeni učenici te pobjednici u kategoriji najbolje škole, ovdje možete pogledati konačan poredak. 

Rezultati pokazuju koliko je do samoga kraja bilo neizvjesno.

Svim natjecateljima, profesorima, voditeljima i ravnateljima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Posebne čestitke svim nagrađenima na ostvarenim rezultatima, uloženom trudu i pokazanom znanju.

Pozivamo vas da Prometnu Učilicu nastavite i dalje koristiti. Ponavljanjem i usvajanjem gradiva iz poznavanja prometne propisa doprinosite vlastitoj i općoj sigurnosti te podizanju razine prometne kulture.

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Električni automobil je automobil koji se pokreće elektromotorom, koristeći električnu energiju pohranjenu u akumulatoru, ili drugim uređajima za pohranu energije. 
Električni automobili su bili popularni krajem 19. i početkom 20. stoljeća, dok su unapređenja motora s unutarnjim izgaranjem i masovna proizvodnja jeftinijeg vozila na benzin doveli do smanjenja korištenja vozila na električni pogon.

Električni automobili imaju nekoliko mogućih prednosti u odnosu na konvencionalne automobile s unutarnjim izgaranjem, koje uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka u gradovima, jer oni ne ispuštaju onečišćenja iz svojih izvora energije tijekom rada i smanjene emisije stakleničkih plinova.