Zaključavanje profila

3.10.2019.
3

Kako biste mogli sudjelovati u natjecanju, važno je da imate ispravan i zaključan profil. To možete učiniti na sljedeći način:

  1. U svom profilu pregledajte podatke i promijenite što je netočno (razred, odjeljenje).
  2. Nakon što ste se uvjerili da su svi podatci ispravni, spremite zaključajte svoj profil pritiskom na tipku "Spremi i zaključaj"

Ukoliko si se susreo s problemom prilikom postupka zaključavanja profila, obrati nam se putem kontakt forme (poveznica se nalazi na dnu stranice). Do kraja radnog dana ćemo otključati tvoj profil. Nećemo ti posebno javljati da je profil otključan, nego samo provjeriti svoj profil pred kraj dana ili sljedeći dan.

Komentari (3 komentara)
josip.jularic2
3.10.2019. 17:54
 
Zaključao sam profil s krivim podatcima .Moze neko pomoć.
Zdravko
3.10.2019. 18:11
 
Josipe, profil ti je otključan
elvira.spelic-vidovic
9.10.2019. 11:38
 
Kako da otključam učenike koji su se ulogirali u krivi razred?

Ovaj članak se ne može komentirati.

Jeste li znali?

Električni automobil je automobil koji se pokreće elektromotorom, koristeći električnu energiju pohranjenu u akumulatoru, ili drugim uređajima za pohranu energije. 
Električni automobili su bili popularni krajem 19. i početkom 20. stoljeća, dok su unapređenja motora s unutarnjim izgaranjem i masovna proizvodnja jeftinijeg vozila na benzin doveli do smanjenja korištenja vozila na električni pogon.

Električni automobili imaju nekoliko mogućih prednosti u odnosu na konvencionalne automobile s unutarnjim izgaranjem, koje uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka u gradovima, jer oni ne ispuštaju onečišćenja iz svojih izvora energije tijekom rada i smanjene emisije stakleničkih plinova.