Svečana dodjela nagrada najuspješnijoj školi, OŠ "Stjepan Antolović" u Privlaci

3.2.17.

Pored odličnog poznavanja prometnih propisa, djelatnici i učenici OŠ "Stjepan Antolović" iz Privlake odlični su i u organizaciji svečanih priredbi. 
Prelijepo je bilo biti njihov gost na dodjeli nagrada za najuspješnije natjecatelje osmog državnog natjecanja u poznavanju prometnih propisa. Svečanost znanja, svojim su pjevanjem i recitacijama uveličali učenici svih uzrasta ove škole, od prvašića pa do osmaša.

A razloga za slavlje u Privlaki bilo je na pretek. Učenici iz OŠ „Stjepan Antolović“ na osmom državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa, za postignute rezultate dobili su sljedeće nagrade:

  • Druga nagrada – skateboard, kaciga, štitnici: Andrej Lamešić, 1. razred.
  • Četvrta nagrada – biciklistička jakna, lokot: Antun Antolović, 2. razred.
  • Peta nagrada – LED sat: Veronika Kostančar, 4. razred.
  • Jednodnevni izlet za najuspješniji razred u Republici Hrvatskoj: 6.a. razred.
  • Voditeljica najuspješnijeg razrednog odjeljenja je učiteljica Vera Klanac, kojoj je za njezin uspješan rad dodijeljen tablet PC.
  • Navedena Osnovna škola, kao najuspješnija škola na državnoj razini, nagrađena je i s jednim prijenosnim računalom, a nagradu je preuzela ravnateljica Marija Grgurovac.

Na dodjeli nagrada bili su svi učenici škole, veliki broj njihovih roditelja te policijski službenici za prevenciju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Nagrade su uručili Mario Rezo, voditelj projekta "Prometna Učilica"  i Tomislav Dežić, policijski službenik Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Iskrene čestitke svim učenicima i djelatnicima na ovim fantastičnim rezultatima.

 

PS

Ceremoniju dodjele nagrada, pored ostalih lokalnih medija, popratila je i Vinkovačka televizija. Prilog možete pogledati (od 10-te minute)  ovdje

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

U Zagrebu je konjski tramvaj uveden 5. rujna 1891. godine. Imao je vozni park od 10 otvorenih i 6 zatvorenih kola, a do 1910. godine povećao se na ukupno 38 kola. Prvi električni tramvaj pušten je u promet 18. kolovoza 1910. godine.

Danas, tramvajska mreža ima ukupnu dužinu od 116 km (širina tramvajskog kolosjeka je 1000 mm). 

RBA