Dodjela nagrada u OŠ "Žakanje"

5.3.2020.
0

Dana 05.03.2020. godine u 11,00 sati izvršena je dodijala nagrade za Državno natjecanje "Prometna učilica" u poznavanju prometnih propisa u kojoj su učestvovali svi učenici iz Republike Hrvatske.

Osnovna škola  "Žakanje" pod vodstvom mentorice Elvire Špelić Vidović osvojili su drugo mjesto te su za nagradu dobili tablet.

Učenica 6A razreda Sanja Lukač osvojila je treće mjesto i na poklon dobila Slackline set, dok je učenica 8a razreda Dolores Kraševac osvojila 7. mjesto, a najmlađa učesnica natjecanja Ana Kiara Dolinar učenica 1A razreda osvojila 6. mjesto i obje su pohvaljene. 

Nagrade je podijelio predstavnik Ravnateljstva policije Miron Huljak zajedno sa djelatnicima  poduzeća "Moj telekom" Sandrom Kabalin i Milanom Stevanović, te su dodijeli nagrada nazočili voditelj odjela sigurnosti  cestovnog prometa Dalibor Gojak, policijska službenica za preventivu i sigurnost cestovnog prometa Tanja Petrić, načelnik PP Ozalj Ladislav Planinac i kontakt-policajka Andrea-Vesna Trdin Lipšinić, koja tijekom školske godine održava niz predavanja na temu ponašanja u prometu i prometnih propisa. 

Tijekom obraćanja predstavnik Ravnateljstva policije Miron Huljak osvrnuo se na posljedice stradavanja u prometu i na podizanje razine svijesti učesnika u prometu na važnost korištenja sigurnosnog pojasa i slično.

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Prvi električni super sportski električni automobil napravljen je u Republici Hrvatskoj, u tvrtki Rimac Automobili. Nazvan je Concept One.

Riječ je o automobilu snage 1.088 konja s pogonom na sva četiri kotača, a posebnost je da svaki kotač pokreće zasebni elektromotor.