Dodjela nagrada, diploma i pohvalnica u OŠ Rugvica

2.2.17.

S velikim zadovoljstvom ponovno smo posjetili OŠ Rugvica, školu koja je već nekoliko godina zaredom među najaktivnijim školama po broju učenika koji sudjeluju na radionicama o sigurnijem sudjelovanju učenika u prometu, kao i po broju učenika koji sudjeluju na državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa.

Posebno zadovoljstvo bilo nam je uručiti nagrade i diplome učenicima 3. A razreda: 

  • Čorak Filipu (drugo mjesto)
  • Kolar Dori (peto mjesto)
  • Nikolaš Luki (šesto mjesto)
  • Jurišić Greti (sedmo mjesto)
  • Lešković Noi (osmo mjesto)
  • Čičak Marku (deveto mjesto)

A oni su, uz pomoć svojih kolega iz razreda, zauzeli i fenomenalno 3. mjesto na kraju natjecanja razrednih odjela.

Zahvalnice za doprinos rezultatima učenika, ali i doprinos podizanju razine poznavanja prometnih propisa i prometne kulture kod učenika svoje škole, uručili smo i učiteljima Danijeli Klajn, Natali Barberić, Antonu Čopu te ravnatelju škole Robertu Munđeru.

Još jednom, čestitke svim učenicima i djelatnicima OŠ Rugvica na ostvarenim rezultatima na 8. državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa.

 

Komentari (Nema komentara)

Jeste li znali?

Električni automobil je automobil koji se pokreće elektromotorom, koristeći električnu energiju pohranjenu u akumulatoru, ili drugim uređajima za pohranu energije. 
Električni automobili su bili popularni krajem 19. i početkom 20. stoljeća, dok su unapređenja motora s unutarnjim izgaranjem i masovna proizvodnja jeftinijeg vozila na benzin doveli do smanjenja korištenja vozila na električni pogon.

Električni automobili imaju nekoliko mogućih prednosti u odnosu na konvencionalne automobile s unutarnjim izgaranjem, koje uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka u gradovima, jer oni ne ispuštaju onečišćenja iz svojih izvora energije tijekom rada i smanjene emisije stakleničkih plinova.

RBA