I Varaždinske Toplice brinu o sigurnosti u prometuGrad Varaždinske Toplice, smješten na sjeveroistočnom rubu Hrvatskog zagorja, na sedrenim terasama uz južnu padinu Topličke gore i obodu kotline kojom vijuga rječica Bednja, poznat nam je, naravno,  po svojim toplicama.  

No mi smo taj slikovit krajolik jedinstvene ljepote posjetili i radi sigurnosti u prometu. Četvrtak 19. studenoga i  petak 20. studenoga proveli smo u osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića. S policijskim djelatnikom gosp. Dragutinom Trglačnikom i učenicima od prvog do osmog razreda razgovarali smo o prometnoj kulturi i poželjnom/ispravnom ponašanju u prometu. Učenicima je i predstavljeno natjecanje osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa kojeg su srčano prihvatili i odmah počeli skupljati bodove rješavajući vježbe i ispite.

Iskreno vjerujemo da će, sudeći po rezultatima i predanom radom, u sljedećim natjecanjima pokoja nagrada otići i do Varaždinskih Toplica.

Zahvaljujemo ravnateljici gđi Gordani Štefanić i profesoru tehničkog gosp. Stanku Medvedecu na odličnoj organizaciji i ukazanoj dobrodošlici.


Nema komentara